Vali Süleyman Kamçı, Hacılar Belediyesi ile kardeş belediye olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Kamçı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri hakkında bilgiler verdi. Kayseri’nin belediyecilik anlamında ülkemizde örnek alınan iller arasında olduğunu vurgulayan Vali Kamçı, bu anlamda Hacılar ve Altıeylül Belediyeleri arasındaki kardeş belediyecilik anlayışının iki ilçenin daha da gelişmesi bakımından önemli olduğunu vurguladı.

İki belediyenin tecrübelerini birbirine aktararak ilçelerin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Vali Kamçı, Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve beraberindeki heyeti kentte ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise Kayseri’nin belediyecilikte ileri seviyede olduğunu ifade ederek, mutlakabu durumdan istifa etmek istediklerini belirtti ve Vali Kamçı’ya güzel ağırlamadan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de hazır bulundu.