Melikgazi Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erkekler Voleybol 2. Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor’un Kahramanmaraş Belediyespor karşılaşmasını izledi.

Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Başkan Büyükkılıç, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Murat Eskici ve taraftarlar ile birlikte takip etti. Bu sezon genç bir kadro ile ligde mücadele eden Melikgazi Belediyespor’un ilerleyen haftalarda daha iyi olmasını beklediğini ve başarılı olmaları için her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “asıl amacımız her zaman ifade ettiğimiz gibi gençlerimize spor yaptırmak. Onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, ailesine, topluma, Türk sporuna faydalı sporcular ve bireyler yetiştirmektir.Spor yapan çocuklarımızın okul başarıları da bizim için çok önemlidir.hem uğraştığı branşta hem de derslerinde başarılı olmaları gerekir.Melikgazi Belediyespor kulübü bir okul gibi her yıl en az 3 oyuncusunu Beden Eğitimi Spor yüksek Okullarına göndermekte ve çocuklarımızın kazandıkları illerde spor yapmalarına imkan sağlamak adına her türlü desteği vermektedir.Bu arada Voleybol takımımızın maçına gelerek, tribünlerde destek veren Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.Sporun en iyi terapi yöntemlerinden birisi olduğu bilinci ile yapılan bu organizasyonun son derece faydalı olduğunu düşünüyor,bundan sonraki haftalarda da maçlarımıza davet ediyorum" dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, “Salon sporlarının öncüsü ve her zaman destekleyici olan Melikgazi Belediyesi’nin uzun yıllardır 2. ligde mücadele eden Voleybol takımının Kahraman Maraş Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı izledik. Her alanda marka şehir olan Kayserimiz, bugün burada da gördük ki, Kadir Has Dış sahada 3. lig temsilcimiz Kayseri Şekerspor Futbol takımı, Salon’da Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı, Kadir Has Stadında da Kayseri Erciyesspor’un Bursaspor karşılaşması,Yüzme havuzunda çocuklar cıvıl cıvıl,aileleri onların yanında,pastırma sıcaklarında muhteşem bir havada bu görüntüler içimizi açmıştır.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.