İl genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle il genelinde çeşitli dallarda düzenlenen yarışmada Bünyan ilçesini temsil eden ve dereceye giren 2 öğrenciye Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcoğlu, tarafından çeşitli hediyeler verildi. Bünyan Karakaya İlkokulunda eğitim gören öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Gülcüoğlu’nu makamımda ziyaret ederek hediyelerini aldı.

Biri şiir diğeri ise resim dalında dereceye giren öğrencileri tebrik eden Başkan Gülcüoğlu, "Hem resim hem şiir, toplumların ve bireylerin gelişmesini sağlayan iki farklı sanat ve iletişim dalı. Bu iki düzel sanat dalında başarıya ulaşan öğrenci ve eğitimcilerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Öte yandan 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nu ziyaret eden Demokrasi ve insan Hakları Kulübü temsilcileri, Gülcüoğlu’na engelli vatandaşların sorunları üzerine yaptıkları anket sonuçlarını sundu.

Başkan Gülcüoğlu, engelli bireylerin yaşadığı zorlukların farkında olduğunu ifade ederek, ’’Belediye olarak konuyla ilgili elimizden gelen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sizler gibi duyarlı oluşumlarında desteği ile engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmeleri adına yapılabilecek her projeye katkı sunmaya, hayata geçirmeye hazırız’’ dedi.