Büyükşehir Belediyesi, daha güzel bir Kayseri için mesai ve tatil mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Başkan Mehmet Özhaseki, yatırımcı birimlerle Erciyes’te bir toplantı yaptı. Toplantı akşam başladı, sabah saatlerine kadar devam etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bürokratları ile bir toplantı yaparak 2014 yılında yapılan yatırımları değerlendirdi ve 2015’teki yatırımların planlamasını yaptı. Toplantıda öncelikle Erciyes’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ele alındı. Ardından Raylı Sistem, dönüşüm projeleri, ilçelere yapılacak yatırım ve hizmetler, kültür yolu güzergahındaki yatırımlar başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin tüm projeleri masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 2014 yılının sonuna gelinen bugünlerde yeni yılın hesaplarını ve programını yaptıklarını dile getirerek, "Hafta sonundan istifade ederek 2015 yılında yapacağımız programları bir kez daha masaya yatırıyoruz. Özellikle yatırımcı olan birimlerimizle rahat bir ortamda projeleri ele alıyoruz. Geçen yıldan başlayan ve devam eden işlerimiz var, 2015’te başlayacağımız işler var. İşte bütün bunların hesabının yapıldığı, zamanlamasının yapılacağı, bütçelerinin belirleneceği kurum içi bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu çalışma şehrimiz için hayırlı olur" dedi.

Başkan Mehmet Özhaseki ve bürokratlarının katıldığı toplantı akşam saatlerinde başladı ve sabaha kadar devam etti.