Cumhuriyet’in 91. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kros Yarışmaları İl Müdürlüğü Kros Parkurunda gerçekleştirildi.

Küçükler, Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kros Yarışmalarına 80 kız 100 erkek olmak üzere toplam 180 sporcu katıldı.

Piste çıkan atletler dereceye girebilmek adına kıyasıya yarışırken Küçük Kızlarda Merve Yıldırım, Küçük Erkeklerde Alperen Aydın, Minik Kızlarda Ayşe Babi, Minik Erkeklerde Çağrı Gümüştekin ile Samet Çoşkuner, Yıldız Kızlarda Sinem Nur Eraslan, Yıldız Erkeklerde Bayram Yolageldi, Genç Kızlarda Sevilay Yazıcı ve Genç Erkeklerde Cüneyt Tarçın birinci oldu.

Düzenlenen ödül töreni ile Cumhuriyet Kupası Kros Yarışmalarında dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Kayseri Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile Personel ve İdari Şube Müdürleri tarafından takdim edildi.