Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 50. Yıl Dedeman ile Nazmi Toker İmam Hatip Okullarına belediye teknik ekibi ile bir ziyarette bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemelerde bulundu.

Okul Müdürleri Mustafa Elmalı, Şerafettin Kuşçu ve öğretmenler tarafından karşılanan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okula yapılan yatırım ve hizmetleri bizzat gezerek yerinde inceledi ve yetkililerden hem yapılan çalışmalar, hem öğrenci sayısı, hem de servis yolu ve dersler hakkında bilgi aldı. Melikgazi ilçe sınırları içerisinde özel ve kamu kurumlarına ait olmak üzere 18 anaokulu, 79 İlköğretim, 64 orta öğretim ve 55 lise ile özel eğitim kurumları olmak üzere 285 eğitim kurumunun yer aldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Her zaman ve her ortamda deklare ediyoruz. Melikgazi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır diye. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile eğitim kalitesini yükselttiğimiz gibi eğitimde başarıyı artırıyoruz. Spor sahaları, tiyatro salonları, çevre düzenleme ve ısı yalıtım ile boyama çalışmaları ile okullarımıza hizmet veriyoruz. 50.yıl Dedeman ile Nazmi Toker İmam Hatip Orta Okullarında çevre düzenlemesi, dış cephe ısı yalıtımı, dış cephe boyası ile basketbol sahası yaparak hizmetlerine sunduk" dedi.

Eğitime ve öğretime yapılan hizmet ve yatırımların aslında geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Büyükkılıç, belediye olarak eğitim kurumlarına yatırım ve hizmetleri artırılarak devam edeceğini kaydetti.

Sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet eden Büyükkılıç, halk ve çevre sağlığı ile eğitimin Melikgazi için olmazsa olmazlarından olduğunu sözlerine ekledi.