Her zaman ilkleri gerçekleştiren, İç Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezi Forum Kayseri, 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak Erciyes Cumhuriyet Rallisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Kayseri’de ilk defa gerçekleştirilecek olan bu profesyonel organizasyonda, tüm Türkiye’den motor sporlarına gönül vermiş 60 ünlü rallici buluşacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu nezaretinde gerçekleştirilecek organizasyonun basın lansmanı 17 Ekim Cuma günü saat 15:00’te Forum Kayseri’de yapıldı. Organizasyonun detaylarının Kayseri medya mensupları ile paylaşıldığı basın toplantısında, yarışmanın, ralli araçlarının motor gücü ve teknik özelliklerine göre dört farklı kategoride düzenleneceği; şampiyonaya, 25 Ekim Cumartesi günü Forum Kayseri’den start verileceği belirtildi.

Toplam 125 km’lik bir parkurda yapılacak olan Erciyes Cumhuriyet Rallisi’nde 60 profesyonel ralli pilotu nefesleri kesecek. Ayrıca rallide yarışacak araçlardan bazıları ziyaretçilerin ve motor sporlarına ilgi duyanların yakından görebilmesi için tüm hafta boyunca Forum Kayseri’de sergilenecek.