Forum Kayseri, üçüncü yaşını ziyaretçileriyle birlikte müzik ve eğlence dolu bir programla kutladı.

Ziyaretçilerine şehrin merkezinde alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, üçüncü yaşını canlı müzik performansı ve sürpriz hediyelerle renklenen bir etkinlikle kutladı.

Açıldığı günden bugüne 41 milyon ziyaretçiyi ağırlayan, 50 milyon hedefine doğru hızla ilerleyen Forum Kayseri, ziyaretçileriyle buluştuğu tarihin yıldönümü olan 21 Aralık Pazar günü keyifli ve eğlenceli bir kutlama programına sahne oldu. Brass Band Kortej Takımı, gün boyunca alışveriş merkezini gezerek ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Gün içinde iki kez gerçekleşen dans ve müzikle dopdolu sürpriz etkinlik de konukları hem şaşırttı hem de coşkuyu artırdı.

Forum Kayseri bu özel gününde, ziyaretçilerine yıldönümü için özel hazırlanmış temalı kurabiyeler ikram etti. Akşam saatlerinde gerçekleşen konser ise ziyaretçilere müzik ve eğlence dolu dakikalar yaşattı.

Aralık 2011’de hizmete giren, 160 bin metrekare inşaat alanı ve 66 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu’daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200’den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturuyor.