Genç Atletler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İntikalinin 76. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen Kros Yarışlarında ter döktü.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilen Atatürk Kupası Kros Yarışları İl Müdürlüğü Kros Parkurunda gerçekleşti. Minikler ve yıldızlar kategorilerinde düzenlenen yarışlara 45 bayan 75 erkek olmak üzere 120 sporcu katıldı.

Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı Atatürk Kupası Kros Yarışları’nda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti.

Atatürk Kupası Kros Yarışlarında Küçük Erkekler kategorisinde ferdi yarışlarda Özer Vural, Takım Yarışlarında ise Buğdaylı Orta Okulu, Küçük Kızlarda ferdi yarışlarda Şeyma Aynalı ile Takım Yarışlarında Şht Üs.Mustafa Şimşek Ortaokulu(A), Yıldız Erkeklerde ferdi yarışlarda Onur Altun ile Takım Yarışlarında Mesleki Ve Teknik Eğitim Merkezi, Yıldız Kızlarda ise ferdi yarışlarda Kezban Demiralp ile Takım Yarışlarında Belsin Çok Prog And.Lisesi Sporcuları Birincilik kürsüsüne çıktı.