Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Halk eğitim seminerleri devam ettiğini ve yine halka yönelik herkesin katılabileceği ‘İletişim ve İnsan Tanıma Semineri’ düzenlediklerini söyledi.

Günümüzde bireyler arasında bir kopukluk olduğunu yanlış anlama ve algılamanın toplumda birlik ve beraberliği zedelediğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, aile içinde dahi geçimsizlik, şiddet ve huzursuzluk var ise bunun iletişim eksikliği ve bireylerin birbirlerini iyi tanımamalarından kaynaklandığını kaydetti. Melikgazi Belediyesi Hizmet binasında yer alan Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda 19 Kasım 2014 Çarşamba günü saat:15.00 verileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu her fırsatta kanıtlamaktadır. Bu sadece okullarda değil halk seminerleri ile genelleştiriyoruz. Toplumun tüm kesimini bilinçlendiriyor ve bilgilendiriyoruz. Özellikle bir toplumun parçası olarak iletişim ve bireyi yani insanı tanımak çok önemlidir. Yanlış algılama ve anlama her zaman kötü sonuçlar doğurur. Zaten toplumların en büyük sıkıntısı ve eksikliği dinlemeden, anlamadan birbirlerimizle konuşuyor ve davranıyoruz. Sonuçta toplumda birlik ve beraberlik zedelenmektedir. Bunun için Bu halk Seminerinde konunun uzmanından iletişim, birbirimizi anlama, insanı tanıma ve birlikte yaşama gibi konuların ele alındığı bir seminer verilecektir. Seminere haklımız davetledir.”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, toplumu bilgilendirici, bilinçlendirici ve bireylerin sosyal yaşamına renk katacak bir tür seminerlerin devam ettirileceğini sözlerine ekledi.