Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi büro memurlarına yönelik Resmi Yazışma, Arşiv ve Dosyalama ile Protokol Kuralları Konularında hizmet içi eğitim semineri verildiğini bildirdi.

Sürekli Eğitim ile Bilgilendirme

Melikgazi Belediyesi bünyesinde 18 hizmet kurumu bulunduğunu ve birimlerde çalışan büro memurlarına yönelik Eğitimci Nurten Uğursoy tarafından verildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda verilen seminerde ilk önce katılımcılara teorik bilgiler sunuldu, slâyt gösterisi ile yapılması gerekenlerin uygulamalı olarak gösterildiğini belirtti.

Bilgili, deneyimli ve her türlü iş bilgi donatımı ile hizmet

Bilgili, deneyimli ve her türlü iş bilgi donatımı ile hizmet veren bir personel ile 7 gün 24 saat şehrin merkez nüfusunun % 50 sinden fazlasına hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

Devlet ve kamu hizmetinde süreklilik esastır

"Teorik anlatılan seminer sonrası uygulamalı olarak resmi yazışma örnekleri, dosyalama ve arşivleme iş ile Protokol kuralları gibi konularında katılımcılar bilgilendirildi ve bilinçlendirildi. Resmi Yazışma ve Arşivleme Uzmanı tarafından uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. Belediye çalışanlarını sürekli olarak hizmet içi seminerler ile bilgilerini hem yeniliyoruz hem de uygulamalı olarak nasıl yapılacağını öğretiyoruz. Çünkü bizim için bilgili ve bilinçli görevlilerin iş görmesi çok önemlidir. Çalışanları sadece kendi iş branşlarında değil, sağlık, ilk yardım ve sivil savunma ve yangın gibi yani günlük yaşamında her zaman gerekli olabilecek bilgiler içinde seminerler düzenliyoruz”dedi.