İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ‘Yarın Sizdeyiz Projesi’ çerçevesinde Göç ailesini ziyaret etti.

Baba Ayhan Göz tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Burhan dinçbal İköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Gizem ve 3. sınıf öğrencisi Muammer ile sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, “Yavrularımızı görmek ve onları ev ortamında görmek bizi mutlu ediyor. Bizi görünce de onlar da mutlu oluyordur. Bu aidiyet duygusunu ve yakınlık duygusunu geliştiren bir süreç olsa gerek diye düşünüyorum” dedi.

Çandıroğlu, “Bizim projemizin temel amacı bu zaten. Bu ev ziyaretlerinde bizim desteğimizi belirtmektir. Bu gün de Emre ile birlikteydik, doktor olmak istiyormuş. Bizim devlet kurumları ile okul ortamının aile ortamının bir arada bulunması gerektiği, eğimin temel sacayağı olduğunu söylüyoruz. Bunu gerçekleştirmek için ziyaretlerden başka çok fazla imkanımız yok. Çocuklarımızın geleceği için bu ziyaretleri önemsiyoruz. Okul müdürlerimiz ve öğretmen arkadaşlarımıza da verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü’nü, okul müdürünü ve sınıf öğretmenini evde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Gizem Göç, “Güzel bir duygu hem aile hem okul ortamı tek bir çatı altında olduğu için mutlu hissediyorum” ifadesinde bulundu.