Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ’Asım’ın Nesli Kariyer Yapıyor’ temalı proje çalışmaları için Melikgazi Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç’tan belediye çalışmaları ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Kayseri ilinin en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerden dolayı örnek ve referans belediye olarak gösterildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Gençlerin birey olarak toplumda görev almalarını ve paylaşmalarını istiyoruz. Bu tür eğitim programları ile gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlik ve çalışmalar ile kamuoyunu bilgilendirmekte, bilinçlendirmektedir. Melikgazi Belediyesi olarak doğaya ve çevreye önem veriyoruz. Spora ve sporculara önem veriyoruz. Esnaf ve ticaret erbabına önem veriyoruz. Özellikle eğitime ve öğretime çok daha büyük önem veriyoruz. 11 okul inşa ederek eğitimin hizmetine sunduk. Yani toplumun tüm kesimini önemsiyor ve hizmet ediyoruz. Sonucunda da örnek ve referans belediye çalışmaları ortaya çıkıyor" dedi.

Osmanlı Hilmi Kalpaklıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.sınıfta eğitim gören 104 öğrenci ve öğretmenleri ile yaptıkları bu ziyarette, soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonrası belediye hizmet binasını ve iletişim merkezini gezerek çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek bilgi aldı. Meclis Salonunda yapılan toplantıda öğretmenler ve öğrenciler eğitime ve öğretime yapılan yatırım, etkinlik ve çalışmalardan dolayı Melikgazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiklerini söyledi. Okul Müdürü Ahmet Saçu Başkan Memduh Büyükkılıç’a çiçek takdim ederek, okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenler ile birlikte Melikgazi İletişim Merkezini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.