İpek Mobilya A.Ş ve Mustafa Altınok, Adnan Altınok işbirliğiyile kurulan İpekar İnşaat tarafından ‘İpek Diamond Projesi’ tanıtıldı.

Düzenlenen tanıtım toplantısında, konuşan İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, “Grubumuza yeni inşaat şirketimizi kurarken amaçladığımız, bilgi beceri ve deneyimlerimizi bu şirketimizde hayata geçirmekti. Sanayicilikten edindiğimiz tecrübeler esasen İpek Mobilya’da çalışma hayatımızda da inşaat deneyimlerimiz var. Ama biz onunla yetinmeyip iyi bir kadroyla çok iddalı olmasa da kayda değer işler yapma arzusu ile yola çıktık. Esasen bu işe başlarken İstanbul merkezli bir orta ölçekli, 100 bin, 150 bin, 200 bin metrekare de bin 500 - 2 bin konut sayısı olan plaza alışveriş merkezi 5 yıldızlı oteller şeklinde bazı fırsatları değerlendirerek bilgi becerileri imkanları değerlendirelim hayata geçirelim diye düşündük. Ama şehrimizde 2 tane proje öne geçince biz İstanbul’daki şirketimizi geçici olarak Kayseri’ye getirdik bir tanesi bizim aldığımız Erciyes Evlerde ki bugün İpek Diamond Kayseri ismini verdiğimiz projeyi başlattık. Çok güzel bir proje umarım Kayseri halkıda beğenir.

Bir tanesi de Erciyes Evler İpeksaray’ın karşısında Kocasinan bölgemizde yaklaşık 130 konut 3 katlı olmak üzere toplamı 7500 metrekare üzerine kuruludur"şeklinde konuştu.