Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu, I. Birleşimde (10 Kasım 2014) Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konuları görüşüp karara bağlamak üzere yeniden toplandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen II. Birleşimde, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular görüşüldü.

Yedi konunun görüşülerek karara bağlandığını açıklayan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan; gündem maddeleri ve alınan kararlar hakkında şu bilgileri verdi:

- “2014-2015-2016 yılları stratejik plan revizesi konusu üzerindeki Plan ve Bütçe Komisyonun hazırladığı rapor oybirliği ile kabul edildi.

- 2014 yılı ek ödenek talebi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı rapor oybirliği ile kabul edildi.

- 2015 Yılı Yatırım Programı üzerinde hakkında Plan ve Bütçe Komisyonun hazırladığı rapor oybirliği ile kabul edildi.

- 2015-2016-2017 Yılları Performans Programı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı rapor oybirliği ile kabul edildi.

- 2015 Mali Yılı Ücret Tarifeleri hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı rapor oybirliği ile kabul edildi.

- 2015-2016-2017 Yılları Gelir - Gider Bütçesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonun hazırladığı rapor oybirliği ile kabul edildi.

- KASKİ asil denetçiliğine Av.Ramazan Bedir, Ragıp Dost; yedek denetçiliği ise Av.Hüdai Barut, Av. Ahmet Büber’in getirilmesine oybirliği ile karar verildi. ”