İşkur İl Müdürlüğü tarafından 19-24 ve 25 Aralık tarihinde 3 kariyer günü düzenlenecek.

Düzenlenecek olan Kariyer günleri ile ilgili olarak bilgi veren İşkur İl Müdürü ahmet Ayçiçek, "İl Müdürlüğümüz tarafından 2014 yılı 3 Kariyer Günü ile kapatılacaktır. 19 Aralık tarihinde Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde, 24 Aralık tarihinde yine Erciyes Üniversitesi İ.İ.B.F. ’nde ve 25 Aralık tarihinde ise Organize Sanayi Bölgesi METEM’ de toplam 40 firmanın katılımı ile Kayseri İşkur Kariyer Günleri düzenlenecektir" dedi.

Ayçiçek, konu hakkında şu bilgileri verdi:

"Yapılacak olan çalışma Erciyes Üniversitesi Kariyer Yönlendirme ve Bilgilendirme Merkezi, Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün izniyle Arif Molu Endüstri Meslek Lisesinin katkı ve destekleriyle düzenlenecektir. Kariyer günleri süresince 10.00,13.00 ve 15.00 saatlerinde alanında uzman konuklar tarafından Kariyer ve Girişimcilik konularında seminerler verilecektir. Ayrıca stant açan firmalar gün boyunca iş ve staj başvuru alacaktır.

Düzenleyeceğimiz Kariyer Günlerine öğrencilerimizin katılımının sağlanması konusu için bu etkinliklerin duyurusunun yapılması büyük önem arz etmektedir"