Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kayseri Mahallesi’nde kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya ve restoran ile 20 odalı butik otel kiraya verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından geçmişteki Kayseri’nin her yönüyle canlandırılacağı Kayseri Mahallesi’ndeki çalışmalar sürüyor. Tavukçu Mahallesi olarak bilinen bölgedeki Kayseri Mahallesi’nde bulunan tarihi evler Büyükşehir Belediyesi’nce restore edildi. Binaların aslına uygun yaşatılması için de kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile; 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya, restoran ve 20 odalı butik otel Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince "Açık Teklif Usulü İhale" ile 17 yıllığına kiraya verilecek.

Kayseri Mahallesi’ndeki dükkan ve konaklar için yapılacak olan ihale 7 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 15.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecek. Talepliler, ihale ile ilgili şartname ve daha detaylı bilgiye Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğünden ulaşabilecek.