Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okullar Arası Futbol (Genç Erkekler) müsabakaları başladı. İlk maç, Okullar arası futbol B Grubu’nda bulunan Hürriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi arasında Argıncık Stadı’nda oynandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan ilk karşılaşmada gülün taraf 21’lik sonuç ile Hürriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul futbol karşılaşmaları yarın oynanacak olan maçlar ile devam edecek.

STAT: Argıncık Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Salih Ulu *** Ahmet Furkan Küçükkahveci *** Abdullah Genç ***

HÜRRİYET MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Eray Hasdemir *** Erdem Demir *** Yunus Emere Gürkan *** Erdem Onur Beytaş *** İlker KArakaya *** (Seyit Mehmet ***) Mehmet Tutar *** (Fırtına Doğukan **) Bora Barlas *** (Oktay Fındık **) Kerim Can Güzeldal *** Abdullah Hilmi Çolak *** (Furkan Ağça ***) Harun Okan Yılmaz *** Ahmet Erdek *** (Caner Gökçek **)

MUSTAFA ERASLAN ANADOLU LİSESİ: Oğuzhan Yılmaz ** Berkan Kardan ** Erdem Doğan ** Volkan Altuner **Mehmet Utku Esen ** Hasan Furkan Sayım ** Salih Kamacı ** Necmettin Küp ** Furkan Ulu ** Hasan Özçelik ** Hacı Ali Emel **

GOLLER: Dk.6 Ahmet Erdek, Dk.21 Bora Barlas ( Hürriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi) Dk.15 (pen) Salih Kamacı (Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi)