6 Kasım 1955 tarihinde ilk pancar alımını başlatan Kayseri Şeker’in kuruluşunun 60.yıl dönümünde personelle bir araya gelinerek bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda Kampanyanın verimli geçmesi ve kazasız belasız sona ermesi için dualar edildi.

Kampanya döneminde Kayseri Şeker Fabrikasının 30. gününü Boğazlıyan Şekerin de 41. gününe kadar kampanya gidişatı ve elde edilen değerler konusunda yöneticilere bilgilendirme de yapıldı.

Kampanya değerlendirme toplantısında Kayseri Şeker Fabrikasından emekli olan personellerden Doktor Gülhan Aksoy, İç Hizmetler Müdürü Kaya Aksoy, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Diksaç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kampanya değerlendirme toplantısında Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Kayseri Boğazlıyan Şeker yöneticileri ile Şeker İş Sendikası Şube Başkanı İsmail Yücer de hazır bulundu.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay toplantıda yapmış olduğu konuşmada; Kayseri Şeker’in 60 yıl önceki açılışında yaşadığı Milli ruh ve aynı heyecanla açılan kampanya döneminin başarılı bir şekilde devam ettiğine dikkat çekerek emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür etti.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer; Kampanyanın başarılı şekilde devam etmekte olduğunu belirterek katkısı olanlara Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli de 2014 yılı kampanya döneminin ortalarında bulunulduğunu belirterek Kayseri Şeker Fabrikasının 30. gününde yaklaşık 55 bin ton Boğazlıyan Şeker’in 41.günü sonunda ise 77 bin ton olmak üzere toplamda 132 bin ton şeker üretimi yapıldığına dikkat çekti.