Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyesi 76 mali müşavirden oluşan Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda konuşan KSMMMO Başkanı Suat Özsoy konuşmasında yeni hizmet binası yapımı ile ilgili Meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Roma’da yapılan Dünya Muhasebeciler Kongresi’ne TÜRMOB’la birlikte katıldıklarını ifade eden Özsoy kongrede görüşülen konularla ilgili de bilgiler aktardı.

Toplantıda ayrıca, danışma meclisi üyeleriyle mesleki ve güncel konularla ilgili görüş alışverişi yapılarak, 2015 yılı defter tasdik ücretleri ile ilgili tavsiye kararı belirlendi. Buna ek olarak, Haksız Rekabet Programı ile ilgili mecburi meslek kararının uygulanmasına, konuyla ilgili TÜRMOB yazılımının tüm üyeler tarafından kullanılmasına, kullanmayan üyelerin Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu’na sevkine ve Danışma Meclisi’nin almış olduğu tavsiye kararını haksız rekabet unsuru yapan üyeler hakkında Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu’nun inceleme yapmasına oy birliği ile karar verildi.