Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kayseri Plastik İşletmeciler Dernek Başkanı Yusuf Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler vererek ortak projeler çalışmalarını değerlendirdiler

Terzilik bir meslekten öte aynı zamanda yetenek ve sanatsal bir çalışma

Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri “Melikgazi Belediyesinin mesleki oda ve dernekler ile işbirliği içerisindeki çalışmalarını takip ediyor ve takdir ile karşılıyoruz. Esnaf dostu bir belediye ama sonuçta kendileri veya bizler değil tüm Kayseri kazanıyor. Terzilik yetenek isteyen ve aynı zamanda sanatsal gelişim isteyen bir meslektir. Hazır giyim her ne kadar çok hızlı gelişti ise de özel giyim ve dikim isteyen müşteri potansiyelimi bir o kadar da fazladır. Melikgazi Belediyemiz Meslek Edindirme Kursları ile terzilik mesleğinde yeni ustalar yetişmesine yardımcı olmakta ve destek vermektedir. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz ” dediler

Melikgazi Belediyemiz ilklerin ve gelişimin öncüsü bir belediye

Kayseri Plastik İşletmeciler Dernek Başkanı Yusuf Özkan ise şunları söyledi;

“Melikgazi Belediyemiz ilklerin ve gelişimin öncüsü bir belediye olarak görüyor ve degerlendiriyoruz. Plastik işletmecileri olarak birçok ortak projeyi gerçekleştirebiliriz. Melikgazi Belediyesinin geri dönüşüm ile ilgili çalışma ve yatırımları bizim için çok değerli ve anlamladır. Plastik İşletmecileri olarak geri dönüşümden elde edilen atıkların tekrar ürün de hammadde olarak kullanılması hem israfı önlemekte, hem de hammadde olarak geri kazanılmakta hem de milli ekonomiye katkı sağlanmaktadır. Ayrıca çevre kirlenmesi de önlenmektedir. Geri dönüşüm ile ilgili pek çok çalışmayı beraber yaparak toplumun tüm kesimini bu çalışmaya davet edeceğiz”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada, “Melikgazi Belediyesi olarak çalışmalarda ve yatırımlarda öncelikle kurum ve kuruluşlar ile beraber istişare ediyoruz. Kamu yararına yapılan çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşların, mesleki oda ve derneklerin fikirlerini almak ve planlamada değerlendirmek hizmetin kalitesini ve yararlılık oranını artırmaktadır. Bu açıdan Melikgazi Belediyesi olarak her projeye, her ortak çalışmaya ve her birlikteliye varız. Çünkü ortak amaç ve çalışma Kayseri’ye hizmet etmektir. Her iki mesleki kuruluşun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum“ dedi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, her iki ziyarette hatıra fotoğrafı çektirerek, bu tür ziyaretlerin sonunda hep hizmet ve yatırım gerçekleştiğini bunun için ziyaretlerin son derece faydalı olduğunu sözlerine ekledi.