Sektörün yıldızı parlayan şirketi Kayserigaz, sahip olduğu %98’lik müşteri memnuniyet oranını korumayı başarıyla sürdürüyor.

Kayserigaz 2011 yılında bünyesine kattığı ‘müşterilerin elde tutulabilmesine, marka itibarının arttırılabilmesine ve müşteri şikâyetlerinin etkin bir şekilde yönetilebilmesine’ kılavuzluk eden ISO 10002 belgesiyle abonelerine verdiği önemi uluslararası standartlarda göstermeyi başarmıştır. Bu başarısını etkili bir şekilde sürdüren Kayserigaz, son dönemde yapılan bağımsız anket sonuçlarına göre sahip olduğu yüksek müşteri memnuniyeti oranını başarıyla koruduğunu açıkça göstermiştir. .

Kayserigaz’ın müşterilerine kesintisiz hizmet sunan çağrı merkezi, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ve abonelerinin değerleri ile sahip oldukları başarıyı sürdürmenin zor olmadığını belirten Kayserigaz yetkilileri, sektörde böylesine yüksek bir seviyeyi uzun süredir muhafaza edebildikleri için oldukça memnun olduklarını söylediler. Diğer yandan, doğa dostu doğalgazın Kayseri çapında 395 bin abone tarafından kullanılıyor olması ve Kayserigaz’ın bu denli büyük bir potansiyelin ihtiyaçlarına anında cevap verebilmesi, Kayserigaz’ın abonelerine verdiği değer olarak adlandıran yetkililer, Kayserigaz’ın mevcut başarısını yapacakları iyileştirmelerle de sürdürülebilir kılacaklarını belirttiler.