Düzenlediği planlı toplantılarla sektörü yakından takip eden Kayserigaz, yetkili iç tesisat firmaları ile bir araya gelerek kış aylarına dair durum değerlendirmesi yaptı.

11 yıldır sahadaki aktif ve düzenli çalışmalarıyla, Kayseri’yi yakıt anlamında çok ileri boyutlara taşıyan Kayserigaz, yetkili firmalar ile düzenlediği toplantıda kış sezonuna dair değerlendirmelerde bulundu. Soğuk havaların etkisini artırmasıyla birlikte artan doğalgaz tüketimi sonucunda herhangi bir aksaklığa mahal vermeden mevcut düzenli ve güvenli akışı sağlamak için yürütülen toplantıda yapılması gereken kontroller ve işlemler tekrar gözden geçirilerek yapılabilecek iyileştirmeler üzerinde fikirler sunuldu.

Kayserigaz adına toplantıyı yürüten Kayserigaz İç Tesisat Birimi Sorumlusu Onur Aydın, İç Tesisat birimi olarak yetkili firmalarla her ay düzenli toplantılar düzenlediklerini, böylece kendileri için gerekli güncellemeleri yaparak hem müşteri memnuniyeti koruduklarını hem de halihazır sorunsuz akışı koruduklarını belirtti. Diğer yandan, soğuk havaların etkisinin artmasıyla birlikte doğalgaz tüketiminden günden güne artış olduğunu ifade eden Aydın, vatandaşlardan doğalgazı etkin ve tasarruflu kullanmalarını dileyerek, tesisat ile ilgili her tür işlemlerini yetkili firmalara yaptırmaları konusunda bir kez daha hatırlatmada bulundu.