Kayseri Erciyes Anadolu Derneği Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Şahin, uzun yıllardan beri devletin önemli mevkilerinde görev yapan Kaymakam Avşar’a yeni görevinde başarı diledi.

Adana’da çok sayıda Kayserili yaşadığını bunların büyük bir çoğunluğunun da sanayi ve ticaretle uğraştığını belirten Şahin, "Kayserililer derneği olarak hemşehrilerimizle bir arada olmaya gayret gösteriyoruz. Kente yeni gelen, göreve başlayan kardeşlerimizi de yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret ediyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar’da ailesinin uzun yıllar önce Pınarbaşı Pazarören’den Çukurova’ya göç ettiğini belirterek, "Biz de Dadaloğlu’nun soyundan geliyoruz. Adana’da görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Uzun yıllar Kaymakam olarak devletime hizmet ettim. Kayseri’de de görev yapmak kısmet oldu. Şimdi de Adana’da Başkanımız Hüseyin Sözlü ile hemşehrilerimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Heyet daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Oprukçu’yu da ziyaret etti.