Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, belediye olarak sağlık, eğitim ve spor hizmetlerine olduğu gibi emniyet ve güvenlik güçlerine de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

Kamu düzeni ve güvenliği açısından Melikgazi Belediyesi olarak önem gösterildiğini bu amaç ile Melikgazi İlçe Müdürlüğüne 30 adet navigasyon cihazı verildiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şimdi de gecekondu önleme bölgesi Osmanlı mahallesinde belediyeye ait binanın İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edildiğini kaydetti.

Belediye olarak Melikgazi halkının sağlığı için 112 acil servis binası tahsis ettikleri, eğitime verilen öneme istinaden okul binası yaptıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi her alanda hizmet veriyor. Melikgazi halkının sağlığı, eğitimi, spor imkânları, bizim için önemli, bunun için bu bizim işimiz değil diyemeyiz. Bu açından Melikgazi Belediyesi her an her yerde hizmet vermektedir. Şimdi de gelişen ve büyüyen buna paralel olarak nüfusu da artan Eskişehir Bölgesine İl Emniyet müdürlüğünün daha etkin ve seri hizmet verebilmesi için bina tahsis ettik. Bu bölge barındırdığı nüfus ile birçok ilden daha büyüktür. Bu açıdan kamu düzeni ve güvenliği önem arz etmektedir” dedi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma ve işbirliği içerisinde olduklarını bunun da Melikgazi’ye hizmet olarak yansıdığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, eğitime, sağlığa ve emniyete verilen hizmet ve desteklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.