Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mustafa Şimşek Caddesi üzerinde yer alan ve Melikgazi mahalle sınırları içerisinde bulunan alanda yine çok amaçlı, büyük ölçekli ve prestij parkı inşa edildiğini söyledi.

Erciyes üniversitesi yolu üzerinde…

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 484 adet çok amaçlı ve büyük ölçekli park bulunduğunu böylece her kesin ve her kesimin parklardan yararlanabildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 81 mahallesi bulunan ilçede her mahallede 6 park bulunduğu ve Melikgazi ilçesinde ikamet edenlerin yeşillikler içinde, nezih ve temiz bir çevrede parklardan yararlandıklarını kaydetti

Su havuzu, çocuk oyun alanı, otopark, oturma grupları ve cafe…

Parkların aynı zamanda sosyal birer mekan olduğunu ve semt halkının bu mekanlarda sohbet ederek vakit geçirdiğini, çocukların gönlünce eğlendiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç “Mustafa Şimşek caddesi üzerinde Melikgazi Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve toplam alanı 4200 m2 olan alanda çok özel bir çalışma yapılmaktadır. Aynı zamanda Alpaslan, Gültepe semtlerinden Erciyes Üniversitesine istikametinde yer alan park ile bölgeye yeni bir imaj ve misyon kazandıracaktır. Park içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve aletleri, dinlenme alanları, oturma grupları, otopark ve taksi durağı ile cafe yer alacaktır. Erciyes Manzarası altında bölge halkı hem dinlenecek hem de sohbet edebileceklerdir ”dedi.

Erciyes Manzarası altında

Başkan Memduh Büyükkılıç, yapımı büyük bir hızla devam eden parkın 2015 yılı şubat ayında hizmete açılacağını sözlerine ekledi.