Melikgazi Belediyesi’nin 2014 yılında vermiş olduğu hizmetler ve 2015 yılında yapacağı yatırımlar Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen bir toplantıyla masaya yatırıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile her iki belediyenin ilgili bürokratları katıldı.

Melikgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gökhan Kömürcü’nün sunum yaptığı toplantıda her bir proje üzerinde ayrıntılı olarak duruldu ve görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi’nin çalışkanlığı ve gayreti ile bilinen bir belediye olduğunu belirterek, "Gerek başkanımız gerekse ekibi uyum içinde, durmadan çalışan, koşan hizmet üreten bir anlayışa sahipler. Büyükşehir ile yardımlaşma noktasında bu tür istişarelere ihtiyaç duyuluyor. Büyükşehir Belediyeleri, şehirde koordinasyonu, birliği ve düzenliliği sağlayan bir belediye durumunda. Aynı zamanda şehirdeki devasa gelişim projelerini uygulayan belediye. İnsanların daha çok günübirlik beklemiş oldukları, kendilerini direk ilgilendiren hizmetleri ilçe belediyelerimiz veriyor. İlçe belediyelerimiz ne kadar başarılı olursa insanlar o kadar mutlu oluyorlar. Melikgazi Belediyemiz şehrin dört bir tarafında yol programları, çevre düzenlemeleri, okul, cami ihtiyaçları varsa bunların yapılması, sosyal tesis ihtiyaçları ve pazar yerleri gibi birçok projeyi programına almış. Üzerinde istişare ettik. İyi bir çalışma olduğunu düşünüyorum. İnşallah 2015 yılında tüm bunları ihale edip kısa sürede yaparlar. Böylece Melikgazi’nin güzelliğine güzellik katılmış olur" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Başkan Özhaseki’ye bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, "Ekibimizle birlikte inşallah hem Büyükşehirimize hem de Başkanımıza layık olma yolunda elbirliği ve işbirliği ile çalışacağız" diye konuştu.