Özel Lale Bahçesi Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmak amacıyla kumbaralarına biriktirdikleri paraları İHH yetkililerine teslim etti.

Özel Lale Bahçesi Anaokulu öğrencileri, okulları tarafından kendilerine verilen kumbaralara ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak amacıyla para biriktirdi. Minik öğrenciler para koydukları kumbaraları İHH yetkililerine teslim etti. Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Özel Lale Bahçesi Anaokulu Müdürü Nefise Sarıkaya, "Biz Lale Bahçesi Eğitim Kurumu olarak İHH ile birlikte bir proje gerçekleştirdik. ‘İyiliğin yaşı yoktur’ projesini hazırladık. Çocuklarımıza kumbara verdik. Çocuklarımız bu kumbaraları kendileri doldurdu. Bugünde bu doldurulan kumbaraları buraya teslim için getirdik. Şuan sayım yapılmadığı için kumbaralarda ne kadar para olduğunu bilmiyoruz. Biz İHH ve diğer yardım kuruluşları ile bu çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Amacımız bu yaş grubu çocuklara iyiliği, güzelliği aşılayabilmek. İnşallah başarılı oluruz" diye konuştu.

İHH Kayseri Şube Sorumlusu Davut Alkan ise, "Buraya bugün minik kardeşlerimiz geldi. Kendileri minik ama kalpleri bir o kadar büyük. Burada paylaşmanın ne olduğunu, kardeşliğin ne olduğunu vurgulamak için böyle bir sorumluluğu üstlenmişler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Özel Lale Bahçesi Anaokulu öğrencileri de, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduklarını söyledi.