Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenim gören, 2013-2014 eğitim öğretim yılı bahar döneminde not ortalaması itibariyle “Onur ve Yüksek Onur Belgesi” almaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenlendi.

Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşması yapan İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, İbni Sinan’ın, “Başarı iltifata tabidir. İlim ve sanat takdir görmeyen yerden göçer” sözlerini hatırlatarak, öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutladı. Onur ve üstün onur belgesi almaya hak kazanan öğrenci sayısının daha fazla olmasını arzu ettiğini belirten Kaya, belge alacak olan öğrencilerin diğer öğrencileri de cesaretlendirmesi gerektiğini kaydetti. Hayatta bir numara olanların hatırlandığına vurgu yapan Kaya, iki numara olanların hatırlanmadığını belirterek “ İkinci sınıf bir beste yerine 1. Sınıf çorba yapmak daha önemlidir. Başarı için azminiz ve şevkiniz birincilik için olmalı. Rekabet ortamında fark yaratmak durumundasınız” dedi.

Dekan Prof. Dr. Ali Kaya’nın konuşmasından sonra İİBF ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenim gören, 2013-2014 eğitim öğretim yılı bahar döneminde not ortalaması itibariyle “Onur ve Yüksek Onur Belgesi” almaya hak kazanan toplam 46 öğrenciye dekan, bölüm başkanları ve öğretim üyeleri tarafından belgeleri verildi.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç, bölüm başkanları, öğretim üyeler ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.