Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ile Rektör Prof. Dr. Kerim Güney; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a üniversitelerine yapılan katkılarından dolayı teşekkür ederek, hizmetleri anısına teşekkür plaketi takdim ettiler.

NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde, düzenlenen Hayırseverlere Ödül Töreni’nde Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, eğitim ve eğitimcinin dostu ve yatırımcısı olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a özellikle katılarından dolayı teşekkür ederek, bu katkılarının bir ifadesi olarak Mütevelli Heyeti olarak plaket verme kararı aldıklarını söyledi

Melikgazi Belediyesinin eğitime ve öğretime vermiş olduğu hizmetlerin her zaman büyük bir beğeni ve takdir ile karşılandığını ve iki kez HAYIRSEVERLER MADALYASI İLE ödüllendirildiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizde bulunan üniversitelerimiz bu bölgenin en büyük katma değeridir. Kayseri bilimin merkezi ve kaynağıdır. Üniversitelerimize yapılan destek, yardım ve hizmetlerimiz her geçen artmaktadır ve artacaktır da. Çünkü Kayseri gelişimi ve kalkınması ile bir bütün olarak, bu başarıyı yakalamıştır. Kayseri Makar-ul Ulema şehri olarak bilinmektedir. Bundan böylede böyle bilinecektir” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, hizmet, yatırım ve katkılarının beğenilerek takdir görmesinin de çalışma azimlerini artırdığını ve şevk kattığını sözlerine ekledi.