Kayseri Masa Tenisi İl Temsilciği tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, ‘Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenlendi.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen turnuvaya, öğretmenlerden tam katılım sağlanmadığı için, genç sporculara da turnuvaya katılıma hakkı tanındı. Turnuvaya, Bayan Öğretmen, Erkek Öğretmen, Lise Bayanlar ve Lise Erkekler kategorilerinde, 50 takım 200’den fazla sporcu katılım sağladı. Öğretmenler kategorisinde birincilik derecesi alan öğretmenlere, liseli sporcularla yarışma hakkı tanındı. Öğrencileriyle masa tenisi müsabakasında karşı karşıya gelen öğretmenler unutulmaz anlar yaşadı. Masa Tenisi Turnuva’sının, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen bir turnuva olduğunu söyleyen Celalettin Erdoğan,” Masa Tenisi Kayseri İl Temsilcisi olarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü adına turnuvamıza katılan öğretmenlerimize başarılar dilemek istiyorum. Şu anda bay - bayan öğretmenlerimizin turnuvası devam ediyor. Katılan öğretmen sayısı ümit ettiğimiz gibi çok yoğun olmadı ama bu turnuvanın düzenlemesinin amacı öğretmenlerimizi onure etmekti. Hem de masa tenisini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi. Turnuvaya katılan öğretmenlerden biri olan Sınıf Öğretmeni Mustafa Sarmaz da, “Buradaki amacımız birlikte olmaktı yenip yenilmek hiç önemli değildi. Biz teşekkür ediyoruz organize eden insanlara teşekkür ediyorum. Karşımızdaki rakibin öğrenci olması önemli değil, iyi yarışsın yeter bizim için” ifadelerini kullandı.

Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası sonucunda, Erkek Öğretmen kategorisinde, Mustafa Sarmaz birinci olurken, Bayan Öğretmen kategorisinde de Ayfer Abacı birinci oldu.