Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörlük görevine getirilen Uğur Tütüneker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kulüp tesislerinde son derece keyifli bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Büyükkılıç, “ Tecrübeli teknik direktör Uğur Tütüneker ve ekibinin başarılı olacağına inanıyorum. Hocamız daha öncede şehrimizde görev yaptığı için yabancı olmadığı bir ortam.Tecrübesi, mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı ile her zaman taktir ettiğimiz sayın Tütüneker, birçok süper lig takımından daha kaliteli bir takıma sahip olan Kayseri Erciyesspor’u istenilen seviyeye getirecektir. Bunu da zaten Sivasspor gibi dirençli ve bir o kadarda bizim gibi puana ihtiyacı olan takıma karşı deplasmanda alınan bir puan göstermiştir. 3 Puan olmasını isterdik ama “Kazanamıyorsan kaybetme” mantığı ile bir puanda iyidir diyoruz. Bundan sonraki haftalarda hem hocamıza hem de takımımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker’de, “Başkanımızla geçmişe dayalı bir hukukumuz var, daha önce görev yaptığım dönemde Belediye Başkanımız aynı zamanda kulüp başkanımızdı çok iyi diyalogumuzun olduğu, bizlere her zaman her ortamda destek olan, güler yüzü ve başarıya endeksli bir yapıya sahip olan başkanımızla tekrar bir arada olmak bize mutluluk verdi. Tabiki güvenerek bu zorlu göreve bizleri getiren Başta Kulüp Başkanımız Ziya Eren ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Başarı sadece teknik heyet ile olabilecek bir durum değil. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve en önemlisi o şehirde yaşayanların takımlarına sahip çıkarak kenetlenmesi başarıyı da beraberinde getirir. Elbette ki bu zorlu maratonda inişli çıkışlı durumlarımız olabilir ama tek bir düşüncemiz var, o da her maçımızı kazanmak. Her alanda başarısı ile anılan Kayseri’nin süper ligdeki temsilcisi olan takımımızın da başarılı olmaktan başka şansı yoktur. Bunu da el birliği ile hep beraber başaracağız” dedi.