Pınarbaşı ilçesinde Kayseri İl Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) ’Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’ kapsamında Pınarbaşı İlçesinde Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Pınarbaşı Çok Programlı Lisesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İlçe Tarım Gıda Müdürü Mehmet Demirbaş, Ziraat odası başkanı İbrahim Ülker, Ziraat Bankası Pınarbaşı Şubesinden yetkililer ile işletme kurmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler, tarımsal kooperatifler, birlikler ve şirketler olmak üzere toplam 90 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçe Tarım Müdürü Mehmet Demirbaş Çiftçilere yaptığı konuşmada

“Bakanlığımız tarafından Çiftçilerimize yönelik olarak yapılan (KKYDP) çerçevesinde yapılan bu desteklemelerden Pınarbaşı’lı Çiftçilerimiz yeterli oranda yararlanabilir” Dedi. Konuşmasının devamında Müdür Demirbaş, çiftçilere yönelik bu tür bilgilendirme toplantılarını devam edeceğini söyledi.

Kayseri İl Müdürlüğü personellerinden Hakan Kılıç’ın konu ile ilgili çiftçilere, birlik ve şirketlere konu hakkında bilgi verdi. Toplantının sonunda soru cevap kısmana geçilerek toplantı son erdi.