Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Sosyal ve Spor tesislerin tamamında bayanlara özel Aerobik, Fitnes ve Plates kurs kayıtların başladığını söyledi.

Yaşam boyu sporun içinde bir belediye…

Melikgazi Belediyesi spor ve sporcunun dostu ve destekleyici olduğu kadar herkesin ve her kesimin spor yapabilmesi için tesisler inşa ettiğini ve şehrin her parkında spor aletlerin yer aldığı alanlar oluşturduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Biz belediye olarak özellikle hanımlara yönelik çalışmalara önem veriyoruz. Ev hanımları ile çalışan ve günün iş stresini atmak isteyen çalışan hanımlar için şehrin 24 ayrı bölgesinde sosyal ve spor tesislerimizde bayanlara özel spor salonları oluşturduk. 24 ayrı merkezde bayanlar aerobik, fitnes ve plates salonları mevcuttur. Şehrin 55 ayrı bölgesinde açık alan spor aletleri bulunan spor merkezi bulunmaktadır. Dolayısı ile herkesin spor yapabileceği imkanlar oluşturuyoruz. Şimdi tüm tesislerimizde diyetisyenler denetiminde hanımlara yönelik aerobik, fitnes ve plates kursları açıyoruz. Kayıtlarımız başladı “ dedi.

Yaşam boyu spor ile …

Aerobik, Fitnes ve Plates spor etkinliklerine katılmak isteyenlerin belediyenin 207 22 08 nolu telefona başvurmalarının yeterli olacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, özellikle kilo sorunu olan hanımların bu spor çalışmalarına iştirak etmeleri gerektiği çünkü sağlıklı bir bedenin çok önemli olduğunu kaydetti.

Sosyal ve spor tesisleri ile meslek edindirme kurs merkezlerinde

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Bayanlara özel spor salonlarında koşu bandı, ağırlık, bel ve ayak titreşim, bisiklet, kondisyon gibi her türlü spor aletinin bulunduğunu sözlerine ekledi.