Spor Toto Süper Lig’de ilk galibiyetini lider Beşiktaş’ı yenerek elde eden SAİ Kayseri Erciyesspor’da geride kalan 7 hafta sonunda en istikrarlı isim olarak kaleci Gökhan Değirmenci dikkat çekiyor. Tüm maçlarda 90 dakika boyunca sahada kalan Gökhan’ı, Cenk Ahmet Alkılıç takip ediyor.

Bu sezon büyük umutlarla başladığı ligde galibiyet alabilmek için 7 hafta beklemek zorunda kalan SAİ Kayseri Erciyesspor’da, oynanan ilk 11’de çıkan ve 90 dakika sahada kalan Gökhan Değirmenci en istikrarlı oyuncu olarak dikkat çekiyor. Toplamda 630 dakika süre alan tecrübeli file bekçisini ise Cenk Ahmet Alkılıç takip ediyor. Başarılı oyuncu bu sezon tüm maçlara ilk 11’de başlarken, toplam 615 dakika sahada kaldı. Ligin 2. haftasında deplasmanda oynanan Gaziantepspor maçında 75. dakikada oyundan çıkan Cenk Ahmet, bu karşılaşma dışında kalan 6 haftada 90 dakika sahada yer aldı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da kaleci Gökhan ve Cenk Ahmet’i Anıl Karaer takip etti. Bu sezon oynanan 6 maçta ilkonbirde sahaya çıkan ve 90 dakika sahada kalan Anıl, ligin 4. haftasında oynanan Torku Konyaspor maçında ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Sezon başında Mersin İdman Yurdu’ndan transfer edilen Anıl Karaer toplamda 585 dakika süre aldı.

En fazla süre alan oyuncular arasında yıldız isim Necati Ateş yer alıyor. Bu sezon oynanan ilk 6 haftada sahaya ilk 11’de çıkan Necati, son olarak Beşiktaş karşılaşmasında yedek başladı. Tüm maçlarda sahaya ayak basan tücrebeli yıldız bu karşılaşmalarda toplamda 543 dakika sahada kalmış oldu.

Son olarak Mavi-Siyahlı takımın orta sahadaki önemli ismi Murat Yıldırım bu oyuncuları takip etti. 7 Maçın tamamında ilkonbirde sahaya çıkma başarısı gösteren Yıldırım, 4 maçta ise oyunun ilerleyen dakikalarında yerini arkadaşlarına bıraktı. Toplamda 533 dakika sahada kalan genç oyuncu böylece takımın en istikrarlıları arasında yerini aldı.