Melikgazi Belediyespor Voleybol alt yapı takımları 2014-2015 sezonunun son şampiyonluğunu yaş grubu takımı ile yaşadı. Rakiplerine hiç set vermeden 4 yıldan beri il birincisi olan yaş grubu takımı 22-26 Nisan 2015 tarihleri arasında yeri federasyon tarafından ileri ki bir tarihte açıklanacak grup müsabakalarında Kayseri’yi temsil edecek.

Voleybol branşında Kayseri’nin lokomotifi konumunda olan ve özellikle alt yapı takımları ile her yıl Yaş Grubu,Yıldızlar ve Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonluklarında şehrimizi başarı ile temsil eden Melikgazi Belediyespor, yaş grubunun ardından, Gençler ve Yıldızlar’da da şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk yaptığı açıklamada, “Alt yapı takımlarımız ile gurur duyuyoruz. Onların başarıları bizlere çok daha büyük mutluluk ve keyif vermektedir. Çocuklarımıza imkan verildiğinde neler yapabileceklerini bu şekilde göstermiş olmaları, bu alanda daha çok yatırım yapmamız için bizleri teşvik etmektedir. Melikgazi Belediyespor adeta bir Voleybolcu yetiştirme okulu gibi olmuş, her yıl özellikle alt yapı takımlarımızdan Türkiye Şampiyonalarına giden en az 5 oyuncumuz köklü ve bu işe büyük yatırımlar yapmış kulüplere transfer olmakta ve bizleri ve şehrimizi milli takımlar ve kulüplerinde başarı ile temsil etmektedirler. Ayrıca 2. ligde mücadele eden takımımıza da çok iyi bir zemin oluşturmaktadırlar. Tabi ki bütün bu başarılar Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’ın bize verdiği destek ve yönlendirmeleri ile olmuştur. Başkanımıza teşekkür ediyoruz ”dedi.

Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor ilk yarının son haftasında T.Ü. Meriçspor ile 27 Aralık Cumartesi günü deplasmanda karşılaşırken, Voleybol 2. Liginde ilk yarının sona ermesinin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Melikgazi Belediyespor ikinci yarının ilk haftasında 11 Ocak 2015 tarihinde deplasmanda Trabzonspor’un konuğu olacak.