Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un lansmanı, Kulüp yöneticileri, futbolcular ve Suat Altın İnşaat yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Suat Altın İnşaat’ın İldem bölgesinde bulunan Golden Center’da gerçekleştirilen lansmana Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, futbolcular, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, Suat Altın İnşaat Ceosu Sedat Kılınç yaptığı konuşmasında, “Bizler her daim kültürümüzü, tarihimizi, insanımızı değerlerimizi korumayı ilke edindik. Erciyesspor’un Kayserimize yakışan başarılarını desteklemek adına isim sponsorluğu konusunda genel kurul kararı ve TFF onayı ile anlaşma sağladık. Kayseri Erciyesspor 2014-2015-2016 sezonunda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor olarak anılacak” dedi.

Kılınç, “Suat Altın İnşaat ve Kayseri Erciyesspor futbol takımı isim anlaşmasından dolayı çok mutlu oldum. Kayseri Erciyesspor kulübüne başarılar diliyoruz. İnşallah bu sinerji ile takımımız zirveyi zorlar. Şehrimizi Avrupa’da da temsil eder. Temennimiz ve inancımız bu çünkü takımımız çok güçlü bir takım. Arkadaşlarımız gerçekten çok kaliteli futbolcular. Sayın Başkanımız da bu konuda çok gayretli ve takımımızı zirveye taşıyacağına gönülden inanıyorum.

Beşiktaş maçı ile takımımız performansını gösterdi. İnşallah bundan sonra da daha sık galibiyetler bekliyoruz.

Suat Altın İnşaat olarak projelerimiz ve 2023 vizyonumuz hakkında kısa bir sunum yapacağım. Suat Altın İnşaat, 1970 yılında Altın İnşaat adı ile kurulan ve 2008 yılından itibaren Suat Altın İnşaat isim değişikliğine giderek, kurumsal faaliyetlerine başlayarak Kayseri’nin bir çok farklı lokasyonlarında konut üretmeye devam ediyor.

Bizim misyonumuz ve misyonumuzda öncelikle insanların daha kaliteli, daha sağlıklı bir alana kavuşturmak. Kayseri’de de bunu yapmaya gayret gösterdik ve bundan sonra da daha iyilerini yapmaya çalışacağız. Şu anda Kayseri’de 9 farklı lokasyonda 2 bin 600 konutluk imar çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan biri Uğurevler bölgesi. Uğurevler bölgesinde Altın Koza-1, Altın Koza-2, Altın Koza3, Altın Koza-4 ve devam ediyor. Projelerimiz Altın Koza 8 ve 9 devam ediyor. Çok farklı bir projeyi de tamamladık ve konut sahiplerine teslim ettik.

İldem bölgesinde Altın Park sitelerini teslim ettik. Altın Towers’i teslim ettik. Şu anda konut sakinleri projelerimizde oturuyorlar.

Golden Center projemiz de devam ediyor. Toplamda 950 daireden oluşuyor. Kayseri’nin en büyük yap-sat projesidir. Erken teslimatlar olacak bu projemizde. Bu projemiz çok farklı özelliklere sahip. Alışveriş mekanları, yüzme havuzu, Türk ve Fin hamamı, buhar odası, tenis kortları, anfi tiyatrosu kreşi, yeşil alanları ve süs havuzları olacak. Projemiz akıllı ev sistemi ile yapılmış bir proje. 2015 yılında tamamlayacağız. İldem bölgesinde Golden Center-2 projesine de start verdik. Bu projemiz de 450 daireden oluşuyor. Lokasyon olarak tramvay güzergahında olacak.

2014 yılında Ulusal alanda projeler yapmayı hedefledik ve İstanbul Kartal’da adalar ve deniz manzaralı bir projeye start verdik. Yakın zamanda bu projemiz de başlayacak. Projemiz ruhsat aşamasında” diye konuştu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, “Sponsorluklar zor geçer. Suat Altın İnşaata bize verdiği destek ve üstlenmiş olduğu sponsorluklardan dolayı teşekkür ediyorum. Şu da bilinmeli ki reklam enstirümanları arasında en faydalı, en ulaşıla bilecek, futbol artık endüstriyel bir marka. En faydalı reklam argümanıdır. Suat Altın İnşaat bu medeni cesareti göstermiştir. Bu yıl takımımızın hedefi büyük. İlk 8 haftalık performansımıza bakarak bizi değerlendirenler sezon sonunda yanılgıya düşeceklerdir. Başta teknik heyet ve futbolcularımız Kayseri Erciyesspor markasını bir üst sıraya yükseltmek için çalışıyorlar. Suat Altın İnşaat bu sorumluluğu üstlendi” dedi.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekildi.