Kayserili muhtarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti seçimleri için yarıştı. İl yatırım izleme ve koordinasyon Başkanlığı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde toplam 8 aday yarıştı.

250’ye yakın muhtarın oy kullandığı seçimlerde Kayseri İl Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2015 yılı mütevelli heyetinde muhtarları temsil edecek üyeler Nurihas mahallesi muhtarı Hüseyin Ayaydın ve Köşk mahalle Muhtarı Dilek Üstündağ oldu.

110 oy alarak birinci sıradan İl mütevelli heyetine girmeyi başaran Nurihas mahalle muhtarı Hüseyin Ayaydın, "2014 yılı seçimlerinde ilk kez muhtarlık görevine seçildim. Muhtarlık fedakarlık isteyen ve bir mahallenin temsilcisi olarak o mahallenin her türlü sorununun halledilmesi yönünde kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içerisinde çalışmalar yapmaktan geçmektedir. Sağolsun özellikle belediyelerimizde mahalle halkımızın refahı için her zaman bizlerin yanında ve planlama çerçevesinde isteklerimiz yerine getiriliyor" dedi

Seçimlerde kazananların yine muhtarlar olduğunu belirten Ayaydın, "Son derece demokratik bir seçim olmuş,muhtarlarımızın il bazında yoğun bir katılım göstermesi bu işe verilen önemin bir parçasıdır. Muhtar arkadaşlarımın büyük teveccühü ile bu göreve seçilmemden dolayı,destek olan muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elbette il bazında muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil ederek,muhtar arkadaşımız Dilek Üstündağ hanımefendi ile birlikte onların sözcüsü olacağız" dedi.