AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve İl yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan’ı ziyaret etti.

AK Parti kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Arıkan ve Nihat Kökenek ile birlikte, Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, sendikaların demokratik ülkelerde, ülkelerin kalkınmasında için sendikaların yapı taşı olduğuna değinerek, "Hükümet olarak, sendikalara da büyük önem veriyoruz. Başta sizler olmak üzere tüm STK’ların yanındayız. Elimizden geldiği kadar sizler için ne yapmamız gerekiyorsa da yapmaya hazırız" dedi.

Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İdarecilerimizle birlikte, Kayseri’nin eğitim ve öğretimine ne kadar katkı sağlayabiliriz bunu çabası içerisindeyiz. Kayseri’deki eğitimin daha ileri seviyelere ulaşması için gayret ediyoruz. Kayseri’nin eğitim seviyesi ilk 10’larda. Bunu ilk 3’ün içerisine çekmek için çalışıyoruz. Biz burada bir paydaşız. Kesinle yapılan işleri İl Milli Eğitim müdürümüz ve idareciler yapıyor. Bize sorulursa, sadece referans oluruz. Bazı dedikodular yapılıyor. Kesinlikle onların dışındayız." şeklinde konuştu.