Ülkü Ocakları tarafından uyuşturucuyla mücadele için yapılan basın açıklamasında konuşan Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkanı Celal Topuz, "Buradan tüm anne ve babalara sesleniyoruz; çocuklarımıza sahip çıkalım" dedi.

Ülkü Ocakları Kayseri Şubesi uyuşturucu ile mücadeleye destek amacıyla Kayseri kent meydanında basın açıklaması yaptı. Kayseri Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkanı Celal Topuz, "Son yıllarımızda kanayan bir yara haline dönüşen uyuşturucu madde bağımlılığı Türk gençliğini tehdit eder hale gelmiştir. Maneviyatlar olan siyaset anlayışı gençliğin huzurunu, özverilerini, içinden çıkılmaz bir buhrana hapsetmiş. Geçim sıkıntısı altında ezilen aileler evlatlarına vakit ayıramaz hale gelmiştir” dedi.

Topuz ayrıca, "Her konuda Türk milletinin yanında olan Ülkü Ocakları, uyuşturucu madde kullanımından güzel Türk milletinin evlatlarına elinden gelen desteği vermek, bu milletin önüne geçmek için tüm teşkilatlarıyla gece gündüz çaba sarf etmektedir. Yüce Türk Milleti tehlikenin farkına varmalıdır” diye konuştu.

’Son zamanlarda salgın haline gelen bonzai tehlikesine özellikle dikkat çekmek istiyoruz’ diyen Topuz, "Diğer uyuşturucu maddelere göre daha ucuz ve fazla olan bu madde gençlerimizi daha fazla ölüme sürüklemektedir. Satın alınarak temin edilen uyuşturucuya karşı başta aileler olmak üzere tüm toplum duyarlılık göstermelidir. Tüm anne ve babalara sesleniyoruz; gençlerimize sahip çıkalım. Nereye gittiklerini, kimlerle gezdiklerini mutlaka takip edelim” dedi.