Kayseri’de, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile yargılanan 3 sanıktan biri olan tutuklu M.S., "Bana uyuşturucu içtiğim için ne kadar ceza verirseniz verin zoruma gitmez ama bana uyuşturucu ticaretinden ceza verirseniz çok zoruma gider" dedi. Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucu M.S.’ye uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 5 yıl 2 ay hapis, bin 240 lira da para cezası verdi.

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanık M.S. ile tutuksuz sanıklar O.S. ve K.Ş. hazır bulundu. Duruşmada sözleri sorulan tutuklu sanık M.S. "Ben mobilya imalatı ile uğraşıyorum. Uyuşturucu satmıyorum. Ben içiciyim. Tedavi olmak istiyorum. Bana uyuşturucu içtiğim için ne kadar ceza verirseniz verin zoruma gitmez ama bana uyuşturucu ticaretinden ceza verirseniz çok zoruma gider" dedi.

Tutuksuz sanık O.S. ise, Ben uyuşturucu ticareti yapmadım. Suçsuzum" dedi.

Diğer tutuksuz sanık K.Ş. de, suçsuz olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucunda tutuklu sanık O.S.’ye uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 5 yıl 2 ay hapis, bin 240 TL de para cezası çarptırdı. Tutuksuz sanık O.S. ise 4 yıl 2 ay hapis, bin TL de para cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanık K.Ş. de beraat etti.