Vali Süleyman Kamçı, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım’ın Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesindeki baba ocağında okutulan Mevlid-i Şerif’e katıldı.

Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ile birlikte şehit evine gelen Vali Kamçı, şehit ailesi başta olmak üzere yakınlarına ve mahalle sakinlerine bir kez daha başsağlığı diledi.

Vali Kamçı, devlet olarak her zaman şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanında olacaklarını vurgulayarak, “Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehidimizin emanetlerine sahip çıkarak onun mezarında rahat uyumasını sağlamak bizlerin görevidir." diye konuştu.

Vali Kamçı, Mahmut Yıldırım gibi yiğit vatan evlatlarının asla unutulmayacağını belirterek, Mahmut’un artık tüm milletin evladı olduğunu söyledi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında dualar okundu.

Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım, Mardin-Diyarbakır karayoluna teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının askerlerin geçişi sırasında patlatması sonucu şehit olmuştu.