Kayseri Valiliği’nce düzenlenen “Kamu İhale Kanunu Mevzuatı” konulu eğitim seminerini başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya dağıttı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün talimatıyla İl Sosyal ve Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreterliği tarafından desteklenen “Kamu İhale Kanunu Mevzuatı” konulu 3 günlük eğitim semineri tamamlandı.

Valilik, Kaymakamlıklar, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Kamu İhale Kanunu Danışmanı Mustafa Mutlu tarafından verilen seminerde, Kamu İhale Kanunu Mevzuatı konusunda kapsamlı bir eğitimden geçti.

Vali Yardımcısı Çetinkaya, seminerin kapanış programına katılarak, programı başarıyla takip edenlere sertifika dağıttı. Kamu kurumlarında çalışanların eğitimini önemsediğini, özellikle kamu hizmetlerinin aksatılmadan, daha hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlayan eğitimlerin daha bir önem arz ettiğini ifade etti. Vali Yardımcısı Çetinkaya, kursu başarıyla bitirenleri tebrik ederek, sertifikalarını verdi.