Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu 66 üyesiyle yapıldı. Kurulda yapılan seçimde tek aday olan Vedat Sağlam başkanlığa seçildi.

Yazarlar Derneği Kayseri Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu Kayseri Kültür Evinde gerçekleşti. Seçimde tek aday olan Vedat Sağlam başkanlığa seçildi. Başkanlığa seçilen Vedat Sağlam, “ 7. Olağan Genel Kurulumuz burada devam ediyor. Bir önceki dönem yine kuruldu. 2 dönemden beri yönetimdeyiz. Bu sancılı dönemin nasıl geçtiğini herkes biliyor. Daha önce bir takım sıkıntılar vardı. Bu sıkıntı kurumsal yapıya zarar veren bir sıkıntıydı. Biz oradan alıp, kendi özgün kimliğine büründürmeye çalışacak projeler geliştirdik. Biraz önce arkadaşlarımız projelerimizi saydı. Bunları yaptık. Bu bir bayrak yarışıdır” dedi.

Sağlam ayrıca, “Biz de İnşallah bizden öncekileri aratmayacak şekilde daha güzel projelere imza atmaya çalışacağız. Bu konuda söz veriyorum. Sene 1993’ten beri ben sivil toplumun içerisindeyim. Sendikalarda sürekli görev aldım. Dernek başkanlıkları yaptık, yönetimde bulunduk, yöneticilik yaptık. Sivil toplumu biliyoruz. Tabi Yazarlar Birliği denince biraz daha sivil toplumlardan farklıdır. Çünkü biraz daha düşünen insanlar topluluğu, daha üreten insanların olduğu, düşünen insanların ve ağabeylerin olduğu ortam olduğu için burada sivil toplum faaliyetleri yapmak biraz daha zor. O yüzden böyle bir kuruma her türlü ihtiyaç var. Her türlü zorluğa rağmen biz almış olduğumuz bu bayrağı sonraki dönemlere teslim edeceğime söz veriyorum” diye konuştu.