Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı birinci birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıya, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlık etti.

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı birinci birleşimini Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlık yaptı. Bir önceki aydan ertelenen ve Kasım ayı birinci birleşiminin ilk gündem maddesinde görüşülen 2015 - 2019 Stratejik Taslak Planı, ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde görüşülen 2015 Mali Yılı Performans Programı ile 2015 Yılı Bütçesi, Kasım ayında gerçekleşecek bir diğer toplantıya ertelendi. Toplantının dördüncü maddesinde görüşülen Düzce Kent Konseyinden gelen 23 adet talep ise komisyonların çalışmalarına devam etmesi sebebiyle Aralık ayında gerçekleşecek meclis toplantısına ertelendi.

14 adet imar planı tadilat talebi ise İmar Komisyonuna havale edilerek 6 Kasım 2014 tarihinde saat 18:00’da gerçekleşecek olan Kasım ayı ikinci birleşiminde görüşülmesine karar verildi.