Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği oynanan final maçlarıyla ile son buldu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Genç Erkek Futbol İl Birinciliği final müsabakalarında Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu. Okul Sporları Futbol Müsabakaları Sögütlüdere stadında oynanan final maçı ile son buldu. Final karşılaşmasında Endüstri Meslek Lisesi, Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesini 1 -0 yenerek şampiyonluk kupasını aldı. 2014-2015 öğretim yılı Futbol Genç Erkekler İl Birincisi olan Endüstri Meslek Lisesi’ne birincilik ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Remzi Arkaltı takdim etti. Arkaltı, müsabaka sonu yaptığı açıklamada “Öncelikle Genç Erkekler Futbol müsabakalarına katılım gösteren tüm Okul takımlarına göstermiş oldukları performansı tebrik ediyorum. Müsabakaların Fair Play çerçevesi içinde oynanmasından dolayı ayrıca mutlu olduğumu söylemek isterim. İlimizi Genç Erkekler kategorisinde temsil edecek olan Endüstri Meslek Lisesini de şampiyonluğunu kutluyor ve il dışındaki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Kategorisinde Birinci Endüstri Meslek Lisesi, İkinci Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi, Üçüncülüğü ise Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti.