Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2014-2015 öğretim yılı okul spor faaliyetleri genç erkekler, genç kızlar Basketbol İl Birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Genç Erkekler ve Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği 7 Aralık Üniversitesi Spor Salonunda oynanan maçların ardından sona erdi. Müsabakalar sonucunda erkeklerde birinci Endüstri Meslek Lisesi, ikinci Anadolu Lisesi, üçüncü ise Mehmet Zelzele Fen Lisesi oldu. Kızlarda ise birinciliği Mehmet Sanlı Sağlık Meslek Lisesi, ikinciliği Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Kız Meslek Lisesi aldı.2014-2015 öğretim yılı okul spor faaliyetleri Genç Erkekler ve Genç Kızlar Basketbolda ilimizi temsil edecek olan takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı takdim etti.

Arkaltı, ”Kilis’i Genç erkekler basketbolda temsil edecek olan Endüstri Meslek Lisesi ve Genç Kızlar basketbolda temsil edecek olan Mehmet Sanlı Sağlık Meslek Lisesinin şampiyonluklarını kutluyorum. İl dışındaki maçlarda başarılar diliyorum”dedi.