Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı,Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen lisesini ziyaret ederek, çeşitli spor malzemelerini öğrencilerin spor alışkanlıkları edinmeleri için okul idaresine teslim etti.

İl Müdürü Remzi Arkaltı, kurumlara tarafından temin edilen çeşitli spor malzemelerini öğrencilerin spor alışkanlıkları edinmeleri projesi kapsamında spor malzemelerini teslim etti. Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Kalli, Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Patlar ve Gökhan Akdoğan ziyaretten dolayı teşekkür ederek, okulun sportif alanları ve ihtiyaç duydukları araç gereçler hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı’ya bilgi verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Kilis’teki tüm okulların ziyaret edileceğini ve her gün yeni okulların ziyaret edildiğini okul idarecileri ve velilerin de el birliğiyle bu hassasiyeti gösterince zararlı alışkanlıkların yerine sadece spor gibi sağlıklı bir alışkanlığın Kilis’te ön plana çıkacağını ifade etti.