7 Aralık Üniversitesi Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri Kilis Hacı Salih ve Mine Kara Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek oyun ve eğlence etkinliği düzenlediler.

Düzenlenen etkinlikler ve oyunlarla rehabilitasyon merkezinde bulunan çocukların sosyal etkinliklere katılımı sağlanarak çocuklardaki bir guruba ait olma, paylaşma, özgüven ve işbirliği duygularını pekiştirmek, yaşadığı bu duygulardan haz almasını sağlamak amaçlandı.

Sandalye yarışması, çuval yarışı, balon patlatma ve yumurta taşıma yarışı gibi oyun etkinlikleri sonrasında tüm çocuklara hediyeler verilerek pasta ve içecek ikramı yapıldı. Danışmanlığını Öğretim Görevlis Nilgün Katrancı’nın yaptığı Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında gerçekleştirilen bu etkinliğe Kilis Belediyesi ve Kilis Girişim Kurumsal Danışmanlık da büyük destek sağladı. Etkinlik öncesinde Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu’na ve Hemşirelik bölümü öğrencilerine düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.