AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ile bazı milletvekilleri Kilis’teki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Muş Milletvekili Faruk Işık ve Uşak Milletvekili Mehmet Altay,Vali Yardımcı Ulaş Akhan ve AK Parti İl Başkanı Reşit Polat Kilis’te yapımı devam eden tesisleri yerinde görerek tek tek incelemelerde bulundular.

Yapılan yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı,ziyarette bulunan heyete bilgiler sundu.

Arkaltı, yatırımların Kilis’e gelmesinde büyük gayret ve çabaları olan başta AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal "Kilis’e yapılan sentetik çim sahalar, kapalı yüzme havuzu, gençlik merkezi gibi yatırımların birçoğu bitmiş bir kısmının da yapımı devam etmektedir. Kilis halkına Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın desteğiyle bir müjde veriyoruz. Sportif anlamda tüm bu yapılan yatırımların yanında yaklaşık değeri 6 milyon TL olan sporcu fabrikası kazandırılması kararı alındı. En yakın zamanda ihale kararı alınıp Kilis’te yapılacak. Özellikle gençlere yönelik, tüm halkımızın kadınıyla, erkeğiyle faydalanacağı, içerisinde bütün spor dallarının eğitim ve uygulama alanlarının yer alacağı, boş zamanlarımızı spor yaparak geçirebileceğimiz bir spor kompleksi, yeni ismiyle ’Spor Fabrikası’, projesinin Kilis’e hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.